.

.

Алатка за изведба W709 SAE Реверзибилен Клуч За Крцкање Поставен Со Краеви На Кутијата од 12 Точки, 5 Парчиња, Големини од 1/4 до 11/16 и Решетка За Складирање За Повеќекратн?

Алатка за изведба W709 SAE Реверзибилен Клуч За Крцкање Поставен Со Краеви На Кутијата од 12 Точки, 5 Парчиња, Големини од 1/4

DEN 3.33

Износ
Залиха

Сае големини : 1/4 х 5/16", 3/8 х 7/16", 1/2 х 9/16", 5/8 х 3/4" & 11/16 х 7/8". Решетка за складирање за повеќекратна употреба. 12 точка термички обработени кутија завршува. Реверзибилен за лесна апликација за вклучување и исклучување. 1/4 " е 6pt. Сае големини : 1/4 х 5/16", 3/8 х 7/16", 1/2 х 9/16", 5/8 х 3/4" & 11/16 х 7/8". Решетка за складирање за повеќекратна употреба. 12 точка термички обработени кутија завршува. Реверзибилен за лесна апликација за вклучување и исклучување. 1/4 " е 6pt. Реверзибилен за лесна апликација за вклучување и исклучување. 12 точка термички обработени кутија завршува. Решетка за складирање за повеќекратна употреба. САЕ големини : 1/4 x 5/16 инчи, 3/8 x 7/16 инчи, 1/2 x 9/16 инчи, 5/8 x 3/4 инчи и 11/16 x 7/8 инчи.

Карактеристики

Производи во категоријата