.

.

Пустински кактус државен универзитет во Вашингтон, Lanyard Cougars Wsu Cougs Car Keys Id Bagge Holder Lanyard Keychain одвојување на отпадоци за отпадоци

Пустински кактус државен универзитет во Вашингтон, Lanyard Cougars Wsu Cougs Car Keys Id Bagge Holder Lanyard Keychain одвојување

DEN 159.84

Износ
Залиха

Затворање на клипот. Премиум квалитет - Направено од полиестер, секоја лента има ист дизајн отпечатен од обете страни. Секоја лента има пластична тока за ослободување и клип на крајот за да ги прикачите клучевите или другите предмети што ги користите многу како училиште или работна лична карта. Капиче за вратот на клучот - Начинот на кој се шие лентата е со цел да се осигурате дека можете да го носите лентата околу вратот и ќе го прикаже дизајнот правилно. Можеби се чини како да е зашиено наназад, но тоа беше направено намерно. Мерења - Оваа лента мери ширина 0,75 инчи и 1,5 метри долга од крај до крај. Пустински кактус - Ние сме овластено деловно претпријатие со седиште во Чикаго. Пустинскиот кактус има договори за лиценцирање за професионални лиги, бројни колеџи и универзитети, како и други организации. Официјално лиценциран производ - пустинскиот кактус е официјално лиценциран продавач на оваа институција, што значи дека институцијата ги одобри дизајнот и пустинскиот кактус плаќа авторски хонорари за употреба на ознаките. Затворање на клипот. Премиум квалитет - Направено од полиестер, секоја лента има ист дизајн отпечатен од обете страни. Секоја лента има пластична тока за ослободување и клип на крајот за да ги прикачите клучевите или другите предмети што ги користите многу како училиште или работна лична карта. Капиче за вратот на клучот - Начинот на кој се шие лентата е со цел да се осигурате дека можете да го носите лентата околу вратот и ќе го прикаже дизајнот правилно. Можеби се чини како да е зашиено наназад, но тоа беше направено намерно. Мерења - Оваа лента мери ширина 0,75 инчи и 1,5 метри долга од крај до крај. Пустински кактус - Ние сме овластено деловно претпријатие со седиште во Чикаго. Пустинскиот кактус има договори за лиценцирање за професионални лиги, бројни колеџи и универзитети, како и други организации. Официјално лиценциран производ - пустинскиот кактус е официјално лиценциран продавач на оваа институција, што значи дека институцијата ги одобри дизајнот и пустинскиот кактус плаќа авторски хонорари за употреба на ознаките. Оваа лента од пустинскиот кактус е официјално лиценциран производ и е одобрен од колеџ/универзитет. Нашите ленти се изработени од траен полиестер и имаат метален клип за лесно да ги прикачите клучевите или студентската лична карта.

Карактеристики

Производи во категоријата