.

.

Хајмер 50.722.16.3 Моќ Колет Чак, ЕР 16, Преголеми, Верзија CAT50

Хајмер 50.722.16.3 Моќ Колет Чак, ЕР 16, Преголеми, Верзија CAT50

DEN 1452.80

Износ
Залиха

Прецизност АТ3 Толеранција Стебло. Избалансиран На Г2. 5 при 22.000 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Сите функционални површини прецизност земјата. Прецизност АТ3 Толеранција Стебло. Избалансиран На Г2. 5 при 22.000 ВРТЕЖИ во МИНУТА. Сите функционални површини прецизност земјата. Хајмер-Квалитет Победи.

Карактеристики

Производи во категоријата