.

.

115мм суспензија, ограничени ленти за патување за патници за аксијални AX10 SCX10 EXO WRAITE JETI TRX -4 RC CROWLER - Греј

115мм суспензија, ограничени ленти за патување за патници за аксијални AX10 SCX10 EXO WRAITE JETI TRX -4 RC CROWLER - Греј

DEN 1.33

Износ
Залиха

Боја : сива. Растојание на центарот на дупката : 115мм. Дијаметар на дупката : 3мм. За аксијален Axil Scx10 Exo Wraith Jeti Trx-4 RC Crawler. Боја : сива. Растојание на центарот на дупката : 115мм. Дијаметар на дупката : 3мм. За аксијален Axil Scx10 Exo Wraith Jeti Trx-4 RC Crawler. 115мм суспензија, ограничени ленти за патувања за патување, за аксијални AX10 SCX10 EXO WRAITH JETI TRX -4 RC CROWLER - Греј.

Карактеристики

Производи во категоријата