.

.

Комплет за везови на дијаманти во светот на Morocco

Комплет за везови на дијаманти во светот на Morocco

DEN 1.67

Износ
Залиха

Овој сеопфатен комплет за везови содржи висококвалитетна печатена ткаенина во боја, дијамантски dotz, претходно сортиран од сенка, стилус на дијамант Дотц, занаетчиска лента и восок. Комплетни мулти-јазични упатства. Мерки за дизајн 2.75x2. 75. Овој сеопфатен комплет за везови содржи висококвалитетна печатена ткаенина во боја, дијамантски dotz, претходно сортиран од сенка, стилус на дијамант Дотц, занаетчиска лента и восок. Комплетни мулти-јазични упатства. Мерки за дизајн 2.75x2. 75. Комплетот Мароко од Diamond Dotz® е забавен начин да се започне со дијамантско сликарство. Сликарството со дијаманти е и релаксирачко и задоволувачко. Едноставно натопете го врвот на иглата на восочниот плоштад, а потоа искористете го за да го соберете и нанесете секој прекрасен дијамант на фацетирање на соодветното место. Кога ќе завршите, ќе имате треперлив геометриски цвет што изгледа како егзотична плочка.

Карактеристики

Производи во категоријата