.

.

Welliestr (Pig DIY игли игла за игли за игла волна игла, со мека празна форма, волна волна, волна, игли, упатства, лесен проект за возрасни и деца

Welliestr (Pig DIY игли игла за игли за игла волна игла, со мека празна форма, волна волна, волна, игли, упатства, лесен проект

DEN 316.80

Износ
Залиха

- Со мека празна база на кукли, лесна за правење. ✔Китс : Волна и додатоци, упатства (тоа е на кинески, но имајте ја сликата да ја покаже). ✔ Волна „Прекрасна кукла“ почувствува комплети, за изработка на DIY забава, залепете ја сопствената симпатична играчка со чувство. ✔note : Не-здружени производи, треба да го направите тоа сами. ✔ Qty : 1 Поставете прекрасно животно почувствувано занаетчиски комплет. - Со мека празна база на кукли, лесна за правење. ✔Китс : Волна и додатоци, упатства (тоа е на кинески, но имајте ја сликата да ја покаже). ✔ Волна „Прекрасна кукла“ почувствува комплети, за изработка на DIY забава, залепете ја сопствената симпатична играчка со чувство. ✔note : Не-здружени производи, треба да го направите тоа сами. ✔ Qty : 1 Поставете прекрасно животно почувствувано занаетчиски комплет. - со мека празна база на кукли, лесна за правење на волна : Волна и додатоци, упатства (тоа е на кинески, но имајте ја сликата да покажете) ✔ „Прекрасна кукла“ волна се чувствува комплети, за изработка Felt Toy✔note : Не-завршени производи, треба да го направите тоа сами-1 поставете прекрасно животно почувствувано занаетчиски комплет.

Карактеристики

Производи во категоријата