.

.

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I 1 парче сина мувла умираат пролетно светло оптоварување со печат на пролет надворешниот дијаметар 14 мм вна?

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I 1 парче сина мувла умираат пролетно светло оптоварување со печат на

DEN 409.60

Износ
Залиха

Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. ● Големина : Надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина. ● Надворешен дијаметар : 14мм. ● Внатрешен дијаметар : 7мм. ● Должина : 20мм-125мм. Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. ● Големина : Надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина. ● Надворешен дијаметар : 14мм. ● Внатрешен дијаметар : 7мм. ● Должина : 20мм-125мм. Секоја пролет е внимателно дизајнирана за да обезбеди највисок квалитет, мерач и калеми за најбезбедни, најсилни и најотпорни извори. ● Боја : сина ● Големина : надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина ● Надворешен дијаметар : 14мм ● Внатрешен дијаметар : 7мм ● должина должина должина на должина : 20мм-125мм ● Материјал : Пролетен челик ● Индекс на оптоварување : може да се компресира до 52% од вкупната должина ● Карактеристики : Пролетта на правоаголна мувла има мала големина, добра еластичност, висока ригидност и висока прецизност.ректнагуларен материјал и обвивка за раздвојување на бојата и обвивка за раздвојување на боја (позлата) на површината за да се разликуваат различни оптоварувања и прекрасен изглед. ● Употреба : изворите на мувла се користат во калапи за печат, пластични калапи и друга механичка опрема за прецизност на еластично движење.

Карактеристики

Производи во категоријата