.

.

Компресирана пролетна жица со дијаметар од 2мм Надворешен дијаметар 10-30мм Враќање на пролетта на пролетната плоча на пролетта, Големина: 30мм)

Компресирана пролетна жица со дијаметар од 2мм Надворешен дијаметар 10-30мм Враќање на пролетта на пролетната плоча на пролетта,

DEN 1596.80

Износ
Залиха

Компресирана пролетна жица со дијаметар од 2мм Надворешен дијаметар 10-30мм Враќање на пролетта на пролетната плоча на пролетта. Овој производ е изработен од пролет челик со висока цврстина од 65 милиони, тешко за деформирање, униформа растојание, униформа јачина, отпорност на замор, отпорност на висока температура, погодна за разни места. Донесува пролетен челик, кој има голема еластичност, отпорност на замор, силна пластичност и добра еластичност. Дизајнот на отворена кука е лесен за ракување. Овој производ е фалсификуван во повеќе процеси, строго го контролира секој процес на производство, а сјајот на површината е без закопчување. Висока пластичност, униформа растојание, униформа јачина, стабилна еластичност и ефикасно подобрување на ефикасноста на работата. Компресирана пролетна жица со дијаметар од 2мм Надворешен дијаметар 10-30мм Враќање на пролетта на пролетната плоча на пролетта. Овој производ е изработен од пролет челик со висока цврстина од 65 милиони, тешко за деформирање, униформа растојание, униформа јачина, отпорност на замор, отпорност на висока температура, погодна за разни места. Донесува пролетен челик, кој има голема еластичност, отпорност на замор, силна пластичност и добра еластичност. Дизајнот на отворена кука е лесен за ракување. Овој производ е фалсификуван во повеќе процеси, строго го контролира секој процес на производство, а сјајот на површината е без закопчување. Висока пластичност, униформа растојание, униформа јачина, стабилна еластичност и ефикасно подобрување на ефикасноста на работата. Компресиран дијаметар на пролетната жица 2мм Надворешен дијаметар 10-30мм Враќање на пролетната публика Пролетна плоча за притисок Пролетен производ Параметри Име на производ : Компресија Пролетен производ Материјали за производи : 65мн Пролет челична површина Третман : Нетретиран Големина на производот : Дијаметар на жица (2мм) * Надворешен дијаметар (10-30мм) * Висина (15-100мм) Количина на производ : 2/3/5 парчиња Карактеристики на производот : Овој производ е изработен од 65мн висока тврда челик, кој е тешко да се деформира, униформа растојание, униформа јачина, отпорност на замор, отпорност на висока температура, соодветна за разни места. Карактеристики : Тој усвојува пролетен челик, кој има голема еластичност, отпорност на замор, силна пластичност и добра еластичност. Дизајнот на отворена кука е лесен за употреба. Овој производ е фалсификуван во повеќе процеси, строго го контролира секој процес на производство, а површинскиот сјај е ослободен од закопчиња. Висока пластичност, униформа растојание, униформа јачина, стабилна еластичност и ефикасно подобрување на ефикасноста на работата. Забелешка : 1. Оставете грешка од 0,1-0.3 mm поради рачно мерење. 2. Боите може да бидат различни во зависност од дисплејот за разлика, ве молиме разберете. Внимание : Бидејќи различните компјутери различно прикажуваат бои, бојата на вистинската ставка може да варира малку од сликите, благодарам за разбирањето.

Карактеристики

Производи во категоријата