.

.

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I 2pcs Надворешен дијаметар 12мм жолт светло оптоварување на компресија, пролет притисок пролет внатрешен дија

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I 2pcs Надворешен дијаметар 12мм жолт светло оптоварување на компресија,

DEN 0.33

Износ
Залиха

Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. Материјал : 65 челик од манган. Големина : надворешен дијаметар * Внатрешен дијаметар * Должина. На пример : 12x6x100mm, што значи надворешен дијаметар = 12мм, внатрешен дијаметар = 6мм, должина = 100мм. Карактеристики : мала големина, добра еластичност, висока ригидност, висока прецизност, правоаголен материјал. Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. Материјал : 65 челик од манган. Големина : надворешен дијаметар * Внатрешен дијаметар * Должина. На пример : 12x6x100mm, што значи надворешен дијаметар = 12мм, внатрешен дијаметар = 6мм, должина = 100мм. Карактеристики : мала големина, добра еластичност, висока ригидност, висока прецизност, правоаголен материјал. Секоја пролет е внимателно дизајнирана за да обезбеди највисок квалитет, мерач и калеми за најбезбедни, најсилни и најотпорни извори. = 12мм, внатрешен дијаметар = 6мм, должина = 100мм. Такви полиња како калапи за печат, метални калапи за умирање, пластични калапи и друга еластична механичка опрема за прецизно движење, автомобили и други полиња. Белешка : Yellowолтата и сината главно се користат за пластично склопување на мувла.

Карактеристики

Производи во категоријата