.

.

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I 1PCS компресија на калапот пролет ултра-лесен оптоварување со печат на пролет надворешниот дијаметар 25мм Вн?

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I 1PCS компресија на калапот пролет ултра-лесен оптоварување со печат

DEN 447.36

Износ
Залиха

Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. ● Надворешен дијаметар : 25мм. ● Внатрешен дијаметар : 12,5мм. ● Должина : 30мм-300мм. ● Материјал : Пролетен челик. Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. ● Надворешен дијаметар : 25мм. ● Внатрешен дијаметар : 12,5мм. ● Должина : 30мм-300мм. ● Материјал : Пролетен челик. Секоја пролет е внимателно дизајнирана за да обезбеди највисок квалитет, мерач и калеми за најбезбедни, најсилни и најотпорни извори. ● Големина : надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина ● Надворешен дијаметар : 25мм ● Внатрешен дијаметар : 12,5мм ● Должина : 30мм- 300мм ● Материјал : Пролетен челик ● Индекс на оптоварување : 42%● Карактеристики : правоаголна мувла Пролет има мала големина, добра еластичност, висока ригидност и висока прецизност.ректнагуларен материјал и облога за раздвојување на бојата (позлата) на површината за да разликуваат различни оптоварувања и Прекрасен изглед. ● Употреба : изворите на мувла се користат во калапи за печат, пластични калапи и друга еластична механичка опрема за прецизност на движење.

Карактеристики

Производи во категоријата