.

.

RFXCOM 20pcs Корекција Кондензатор Полипропилен Безбедност Пластични Филм Кондензатор 100v-630V 1nf ~ 470nF 102J 103J 104J 394J 475J 223J

RFXCOM 20pcs Корекција Кондензатор Полипропилен Безбедност Пластични Филм Кондензатор 100v-630V 1nf ~ 470nF 102J 103J 104J 394J

DEN 436.16

Износ
Залиха

Кондензатори. Кондензатори. Кондензатори 20 парчиња Кондензатор За Корекција Полипропилен Безбедносен Пластичен Филм Кондензатор 100v 1nf ~ 470n F 102j 103 J 104 J 394 J 475 J 223jspecication : Модел : 105j 124 J 334 J 101 J 102 J 103 J 125 J 152 J ИТН.Серија : Корекција На Капацитетоттолеранција : ● 5%Номинален напон : 63 V 100 V 250 V 400 V 630 VDielectric материјал : жолтоперативен температурен опсег : -25°C-125°CRating : Високи Карактеристики : High Lead тип : иста насока олово lineelectric материјал : Керамички (порцелански медиуми)Пакетите Вклучуваат : 20 парчиња x Корекција Кондензатор.

Карактеристики

Model:
105J 124J 334J 101J 102J 103J 125J 152J ect.
Series:
Correction Capacitor
Tolerance :
±5%
Rated voltage :
63V 100V 250V 400V 630V
Dielectric material:
Yellow
Operating temperature range:
-25°C-125°C
Rating:
High
Features:
High
Lead type:
Same direction lead line
Dielectric material:
Ceramic (porcelain media)
Packgae Include:
20Pcs x Correction Capacitor :

Производи во категоријата