.

.

20PCS Керамички кондензатор со висок напон 1KV 33PF 82PF 100PF 220PF 470PF 560PF 1NF 2.2NF 4.7NF 10NF 22NF 100NF 471 222 223 471 103

20PCS Керамички кондензатор со висок напон 1KV 33PF 82PF 100PF 220PF 470PF 560PF 1NF 2.2NF 4.7NF 10NF 22NF 100NF 471 222 223

DEN 2.00

Износ
Залиха

20 PCS Керамички кондензатор со висок напон 1 KV 33 PF 82 PF 100 PF 220 PF 470 PF 560 PF 1 NF 2.2 NF 4.7 NF 10 NF 22 NF 100 NF 471 222 223 471 103. 20 PCS HIGH VOLTAGE CERAMIC CASTIONT 1 KV 33 PF 82 PF 100 PF 220 PF 170 F 10nf 22nf 100nf 471 222 223 471 103.

Карактеристики

Производи во категоријата