.

.

NTE Electronics MLR102K50 серија MLR Полиестер не-поларизиран филмски кондензатор, радијално олово, не-индуктивно, капацитивност од 0,001 μF, 10% толеранција, 50V

NTE Electronics MLR102K50 серија MLR Полиестер не-поларизиран филмски кондензатор, радијално олово, не-индуктивно, капацитивност

DEN 81.92

Износ
Залиха

Димензии на пакетот : 5,25 L x 0,25 H x 1,5 W (инчи). Тежина на пакет : 0,015 фунти. Земја на потекло : Тајван, провинција Кина. Број на дел : MLR102 K50. Димензии на пакетот : 5,25 L x 0,25 H x 1,5 W (инчи). Тежина на пакет : 0,015 фунти. Земја на потекло : Тајван, провинција Кина. Број на дел : MLR102 K50. Серијата MLR е голем број на радијално олово, не-индустриски, непаларизиран полиестерски филм (Mylar) кондензатори натопени во тврд епоксиден материјал за обложување за да обезбедат одлична заштита од влага. Овие уреди се наменети за DC апликации за општа намена.

Карактеристики

Производи во категоријата