.

.

Комплети за конектор за светло на LED LED LED ленти, 5050 RGB LED 4 пински конектори за лента за светло, комплетни комплети за безлеж од 10мм, за брза врска со LED лентата

Комплети за конектор за светло на LED LED LED ленти, 5050 RGB LED 4 пински конектори за лента за светло, комплетни комплети

DEN 108.64

Износ
Залиха

1x 1 до 2 начин кабел за разделување RGB. 8x LED лента до скокач. Може да се користи за да се поврзе помеѓу лентата со лента, лента до контролор, лента до разделување. Конекторот за облик на Т се користи за 3 -пат Брзо сплит -врска. Конектори во форма на 10x L. Работна состојба : Сите жици и конектори поддржуваат 0-5А струја и влез 5-24 V напон. Содржина на пакетот : 30x 4 пински машки до машки конектор, клипови за монтирање 20x со завртки, конектори за облици од 10x L, конектори за гапчиња од 10x, конектори за форма 2x T, 10x самолепливи конектори, 8x LED лента до лента, 3x LED лента до RGB контролер скокач, 4x 4pin гапчиња конектори со голи терминал на жица, 1x 1 до 2 начин кабел за разделување на RGB. Листа за пакување. 3x LED лента до скокач на контролорот RGB. Порамнете ја "+" на светлината со страната со капакот на конекторот. 72 W максимална ватажа. Y Splitter Cabber - едниот крај за да се поврзете со LED RGB контролорот, другите два краја за 2 ленти со LED RGB ленти. Игнорирајте ги етикетите RGB/BGR, кои се ирелевантни. 2x t конектори за облик. Апликација : Одговарајте на сите 40мм ширина 4pin LED светлосна лента за брза врска. Тоа е брза врска без лемење помеѓу лентата до лента, лента до контролор, лента до сплитер, погодна за не-вода и водоотпорна LED лента за светло, кога се користи за водоотпорна LED лента, ве молиме извадете го PU лепак на површината на лентата за лемење на лентата . Конекторот GALLESS се користи за поврзување на 2 RGB 5050 флексибилни LED ленти светло или ленти за ленти.

Карактеристики

Производи во категоријата