.

.

Кошница за корпи DBYLXMN плетен преклопување во корпа за преклопување валкан цвет морска трева плетена домаќинка и организатори на организатори на плакари за бебиња ?

Кошница за корпи DBYLXMN плетен преклопување во корпа за преклопување валкан цвет морска трева плетена домаќинка и организатори

DEN 1.00

Износ
Залиха

Секоја избрана плетена е внимателно прикажана за удобности за обезбедување на квалитет, лесни отпадоци за складирање, пакувања за канти за пакување под кревет за складирање на фиоки за складирање со отпадоци за отпадоци за складирање. Чисто рачно плетено сушење, може да се склопи и простор. Платнички за складирање на корпи за кабини за канти за отпадоци за складирање на контејнери за облека за организирање облека за складирање облека за складирање на облека за организирање на удобно складирање. Сива боја : Големини : (Дија.) : 27 см кои се склопуваат канти за канти за канти за облека Организатор за складирање контејнери за организирање на канти за кошула за облека за полици торби за складирање облека. Материјал : плетена/слама крпа со отпадоци за складирање за канти за отпадоци за чување на плакари за плакари кои се движат канти за ткаенини со канти за канти за отпадоци со. Може да се мие директно со вода или да се избрише со влажна крпа, може да се користи за да се избрише четката, внимание на емитување. Плакари за движење кутии контејнери за организирање облека за складирање облека за складирање за организирање на корпа за складирање плакари за џемпери Организатор за складирање крпа со. Кошница корпа плетен преклопник тенџере со валкан цвет морска трева корпа плетен домаќинство и организатори на плакари за бебиња Организатори и складирање Избрани плетени се внимателно прикажани за квалитетно обезбедување рачно ткаени сушење, може да се преклопи и простор. Дива, виси на кое било место што ги споредувате еколошките, природните материјали, природната боја 1 x wallидна корпа за цвеќиња (не вклучуваат цвет) боја сива : Големини : (диа.) : 27смкан се мие директно со вода, или избришете со влажна крпа, може да се користи за да се избрише четката, внимание на емитување.

Карактеристики

Производи во категоријата