.

.

Kajal Mani vinyl налепница за налепница на кожата за декларации за X-box-One-серија x Конзола Кожа поставена црна детелина

Kajal Mani vinyl налепница за налепница на кожата за декларации за X-box-One-серија x Конзола Кожа поставена црна детелина

DEN 1.33

Износ
Залиха

Пакетот на кожата опфаќа Xbox серија X конзола пред и страни и лицето на еден контролер. Кожа на слој на Pro Одделение 3 - Флексибилен винил материјал со специјално блокирање на отпуштање на лепило обложено со ламинат со висок сјај. Тежок винил материјал со двоен слој обложен со заштитен ламинат со висок сјај. Лесно се нанесува без воздушни меури - отстранување без леплив остаток. Нема да гребете, избледи (отпорни на УВ) или кора. Пакетот на кожата опфаќа Xbox серија X конзола пред и страни и лицето на еден контролер. Кожа на слој на Pro Одделение 3 - Флексибилен винил материјал со специјално блокирање на отпуштање на лепило обложено со ламинат со висок сјај. Тежок винил материјал со двоен слој обложен со заштитен ламинат со висок сјај. Лесно се нанесува без воздушни меури - отстранување без леплив остаток. Нема да гребете, избледи (отпорни на УВ) или кора. Карактеристики : Пакетот на кожата опфаќа Xbox серија X конзола пред и страни и лицето на еден контролер. Кожа на слој на Pro Одделение 3 - Флексибилен винил материјал со специјално блокирање на отпуштање на лепило обложено со ламинат со висок сјај. Тежок винил материјал со двоен слој обложен со заштитен ламинат со висок сјај. Лесно се нанесува без воздушни меури - отстранување без леплив остаток. Бродови од и изработени од Фелипе Сеиџи Куба испорака : ? Испорака на нас околу 13-26 дена? Испорака ширум светот околу 20-30 дена убав подарок Божиќ 2020 година. Со сите добри желби за брилијантна и среќна Божиќна сезона. Се надевам дека работите одат во ред со вас.

Карактеристики

Производи во категоријата