.

.

Tangdifnjaun Мобилен Телефон Замена Делови Задната Плоча Домување Камера Панел Објектив Со Звучник Ѕвонење Зуи &засилувач; Вибрира Мотор ЗА LG K7 Поправка Резервни Делови

Tangdifnjaun Мобилен Телефон Замена Делови Задната Плоча Домување Камера Панел Објектив Со Звучник Ѕвонење Зуи &засилувач; Вибрира

DEN 1.33

Износ
Залиха

Панел За Објектив за Куќиште на задната Плоча Со Звучник За Ѕвонење И Вибрирачки Мотор ЗА LG K7. `+Целосно се вклопуваат и работат ● секоја Галантерија За Мобилни Телефони е проверена и во добра состојба пред испораката. €Професионална инсталација] q квалитетот на деловите за замена на мобилни телефони е сигурен, Високо препорачуваме професионална инсталација. Делови За Замена На Мобилни Телефони Панел За Куќиште На Камерата За Куќиште На Задната Плоча Со Звучник За Ѕвонење И Вибрирачки Мотор ЗА Резервни Делови ЗА Поправка НА LG K7. Панел За Објектив за Куќиште на задната Плоча Со Звучник За Ѕвонење И Вибрирачки Мотор ЗА LG K7. `+Целосно се вклопуваат и работат ● секоја Галантерија За Мобилни Телефони е проверена и во добра состојба пред испораката. €Професионална инсталација] q квалитетот на деловите за замена на мобилни телефони е сигурен, Високо препорачуваме професионална инсталација. Делови За Замена На Мобилни Телефони Панел За Куќиште На Камерата За Куќиште На Задната Плоча Со Звучник За Ѕвонење И Вибрирачки Мотор ЗА Резервни Делови ЗА Поправка НА LG K7. 1. Висококвалитетно куќиште на задната плоча замена на панелот на објективот на фотоапаратот ЗА LG K7. 2. Заменете го вашиот скршен или неработен. 3. Секоја ставка е проверена и во добра состојба пред испораката. 4. Се препорачува професионална инсталација. Ние нема да бидеме одговорни за каква било штета на вашиот мобилен телефон/мобилен телефон што може да ја предизвикате при промена на деловите за замена.Топла Продавачот Мобилен Телефон Поправка Делови Додатоци.

Карактеристики

Производи во категоријата