.

.

Подводен Широкоаголен Објектив За Конверзија X0. 6 ЗА Домување И Акциона Камера DIVEVOLK

Подводен Широкоаголен Објектив За Конверзија X0. 6 ЗА Домување И Акциона Камера DIVEVOLK

DEN 464.00

Износ
Залиха

Одговара на куќиштата на камерата и куќиштето на паметните телефони со нишки од 67 мм. Лесно закачете и отстранете ја леќата додека сте под вода. 120 грама на копно/ 5 грама под вода. Поликарбонатна купола леќа со тврд слој, елоксиран алуминиум. Одговара на куќиштата на камерата и куќиштето на паметните телефони со нишки од 67 мм. Лесно закачете и отстранете ја леќата додека сте под вода. 120 грама на копно/ 5 грама под вода. Поликарбонатна купола леќа со тврд слој, елоксиран алуминиум. Одговара на куќиштата на камерата и куќиштето на паметните телефони со нишки од 67 мм.

Карактеристики

Производи во категоријата