.

.

Покрив за задно влечење Trimla за 13-20 BMW GT 3 Gran Turismo F34 GT3 320D 320i 325D 328I 330DX 335DX 335I 2013 2014 2015 2017 2017 2018 2019 2020 Bumper Towning Hook Hook Eye Eye Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Cap Ca

Покрив за задно влечење Trimla за 13-20 BMW GT 3 Gran Turismo F34 GT3 320D 320i 325D 328I 330DX 335DX 335I 2013 2014 2015

DEN 351.84

Износ
Залиха

Fit : BMW 3 GT Series F34 Gran Turismo без M-Sport пакет Edition GT Model 318 DX 320 IX 320 D 325 D 328 D 328 IX 330 DX 335 DX 335 IX 2013-2020. Не одговара со изданието на пакетот M-Sport, посетете го за пребарување 51128061551. Не одговара на седан, вагон, купе или кабриолет издание!. Број на дел : 51127371874/5112 7371874/5112 7371 874/51 12 7 371 874. Совети : Проверка на форма/позиција со нашите слики пред да ги купиме, деловите за прицврстување на BMW се комплицирани и различни со истиот модел. Ве молиме оставете го автомобилот Вин. Сите фотографии на производи се реални од нашата камера. Објавениот е како буквар за продажба. Не ветувам 100% совпаѓање со вашата специјална боја на автомобили, што го прави како буквар да се наслика сам. Белешка : моделот на исто име BMW често се вклучени седан, вагон или купе, w/o луксузен PKG, w/o m aerodynamics pkg, w/o x линиски карактеристики .. верзии, нивните браници се често различни, така што капаците за влечење се исто така различно. Сите фотографии на производи се реални од нашата камера. Објавениот е како буквар за продажба. Не ветувам 100% совпаѓање со вашата специјална боја на автомобили, што го прави како буквар да се наслика сам. Број на дел : 51127371874 Совети : Проверка на форма/позиција Со нашите слики пред да ги купите, деловите за прицврстување на BMW се комплицирани и различни со истиот модел. Ве молиме оставете го автомобилот Вин. Fit : BMW 3 GT Series F34 Gran Turismo 2013.3-2020 без издание на пакетот M-Sport Ако вашиот автомобил е со издание на пакети M-Sport, посетете ја нашата продавница за пребарување 51128061551 Белешка : BMW Model Model Model честопати се вклучени седан, вагон или купе, w/o луксузен pkg, w/o m aerodynamics pkg, w/o x line карактеристики .. верзии, нивните браници се често различни, така што капаците за влечење се исто така различни. Вклучен пакет : 1 парче капакот за влечење, замена на задниот дел.

Карактеристики

Производи во категоријата