.

.

Лианши 12v Полупроводнички Ладна Таблета Ладење Чип Пелтие Електронски Ладење

Лианши 12v Полупроводнички Ладна Таблета Ладење Чип Пелтие Електронски Ладење

DEN 3.00

Износ
Залиха

Чип-Типен : ТЕЦ1-12703, ТЕЦ1-12705, ТЕЦ1-12708, ТЕЦ1-12710. Номинален напон : 12 VDC (Vmax : 15.5 V), притисок на монтирање : 85 N / cm2. Kéhleistung : Qcmax 27 W, Q cmax 45 W, Q cmax 77 W, Q cmax 92 W. Максимална температурна разлика : Qmax = (QC = 0) 60 ° C ИЛИ повеќе. Спецификација : Чип тип : TEC1 - 12703 Големина на : 40 * 40 * 4.0 mm ± 0.1 Логаритамски елемент 127 Оценет напон : 12 VDC (Vmax : 15.5 V) капацитет на Ладење : Qcmax 27 W Монтажа притисок : 85 N / cm2 Максимална температура разлика : ΔTmax = (КК = 0) 60 ° C или повеќе Работат на струјата : Imax = 12 (кога номиналниот напон е активиран) Внатрешна отпорност : 4.0 да 4.3 Ω (собна температура од 23 ± 1 ° C, 1 k Hz AC тест) Доведе жица стандард : 300 ± 5mm должина, RV стандард доведе жица, 5mm tinning од една страна Чип тип : TEC 1 - 12705 капацитет на Ладење : Qcmax 45 W Максимална температура разлика : ΔTmax = (КК = 0) 61 ° C или повисока Работат на струјата : Imax = 5 (кога оценет напон започнува) Внатрешна отпорност : 2.4 до 2.7 Ω (собна температура од 23 ± 1 ° C, 1 k Hz AC тест Чип Тип : TEC1 - 12708 капацитет на Ладење : Qcmax 77 W Монтажа притисок : 85 N / cm2 Максимална температура разлика : ΔTmax = (КК = 0) 67 ° C или повисока Работат на струјата : Imax = 8 (кога оценет напон започнува) Внатрешна отпорност : 1.5 до 1.8 Ω (собна температура од 23 ± 1 ° C, 1k Hz AC тест) Чип Тип : TEC 1 - 12710 капацитет на Ладење : Qcmax 92 W Монтажа притисок : 85 N / cm2 Максимална температура разлика : ΔTmax = (КК = 0) 60 ° C или повеќе Работат на струјата : Imax = 10 A (кога оценет напон е активиран) Внатрешна отпорност : 1.2 до 1,5 Ω (собна температура од 23 ± 1 ° C, 1 k Hz AC тест) Пакет содржина : 1 x модул.

Карактеристики

Производи во категоријата