.

.

Лажица зачинување мини чаша кафе лажица кучешка лажица чај лажица лажица гушкање десерт супа куче што виси садови за јадење трпезариска маса 4

Лажица зачинување мини чаша кафе лажица кучешка лажица чај лажица лажица гушкање десерт супа куче што виси садови за јадење

DEN 2.33

Износ
Залиха

? Плочи душеци за трпеза за трпеза, тркалезна плоча, ткаенина, ткаенини, за вечера, трпезариска трпезариска трпезариска матица душеци за табели со табели. ? 【Симпатична мини дизајн】 : Мини -форма лажица поседува две „раце“ на рачката, тие можат да ја обесат лажицата на работ на чашата. Ергономската шарена лажица се прави симпатичен домашен гаџет, дури и декор во кујна. Надворешно место на отворено, душеци со тркалезна маса 6 тркалезни плочи, душеци за трпезарии за трпезарии за салфетки за трпезариска маса и плоча за плочи 4 рунда. Вклучете : 1 x лажица тркалезна маса душеци 6 места на места со тврдо место душеци во затворен простор за трпезарија за трпезариска трпеза, трпезариска маса 8 големи тркалезни маса душеци 30 инчи. ? 【Висок квалитет и безбедност】 : Мини лажици сетот е изработен од не'рѓосувачки челик, полирање и издржливо. Надворешно место на отворено Мал трпезариска маса поставена за 2-4 салфетки за трпеза за трпезариска маса, пад на место, душеци во затворен простор за трпезариско трпеза, ткаенина за ткаенини, места за трпеза за трпеза. ? За 4 душеци за есенско место во затворено трпезарија Место за вечера во затворен рустикален фустан. ? Плочи душеци за трпеза за трпеза, тркалезна плоча, ткаенина, ткаенини, за вечера, трпезариска трпезариска трпезариска матица душеци за табели со табели. ? 【Симпатична мини дизајн】 : Мини -форма лажица поседува две „раце“ на рачката, тие можат да ја обесат лажицата на работ на чашата. Ергономската шарена лажица се прави симпатичен домашен гаџет, дури и декор во кујна. Надворешно место на отворено, душеци со тркалезна маса 6 тркалезни плочи, душеци за трпезарии за трпезарии за салфетки за трпезариска маса и плоча за плочи 4 рунда. Вклучете : 1 x лажица тркалезна маса душеци 6 места на места со тврдо место душеци во затворен простор за трпезарија за трпезариска трпеза, трпезариска маса 8 големи тркалезни маса душеци 30 инчи. ? 【Висок квалитет и безбедност】 : Мини лажици сетот е изработен од не'рѓосувачки челик, полирање и издржливо. Надворешно место на отворено Мал трпезариска маса поставена за 2-4 салфетки за трпеза за трпезариска маса, пад на место, душеци во затворен простор за трпезариско трпеза, ткаенина за ткаенини, места за трпеза за трпеза. ? За 4 душеци за есенско место во затворено трпезарија Место за вечера во затворен рустикален фустан. Лажица зачинување мини -чаша кафе лажица кучешка лажица лажица чај лажица гушкање десерт супа куче што виси садови за јадење трпезариска маса 4? 【Висок квалитет и безбедност】 : Мини лажици сет е изработен од храна од одделение 304 не'рѓосувачки челик, полирање и трајно. Тие се Многу и не, што може да контактира со храна.? Ергономска шарена лажица се прави симпатичен домашен гаџет, дури и декор во кујна.? 【Грозлив подарок и широка употреба】 : Ситниот сет на лажица за мачки е најдобриот подарок за пријателите и семејствата, особено за канцеларија, дома и. Лесно за миење, погодно за мешање пијалоци како леден чај, ладен кафе, млеко, корен пиво плови, јогурт итн. Вклучете : 1 x лажица? За мешање пијалоци како леден чај, ладен кафе, млечни плочки, плови од корен од пиво, јогурт итн.? Не сликајте, па нема состојка со боја, за употреба.

Карактеристики

Производи во категоријата