.

.

Qytec светло за лекување на боја 400W со висок интензитет УВ-леб за лекување UVGO светло за лекување УВ лепак без сенка од лепак лак зелено мастило

Qytec светло за лекување на боја 400W со висок интензитет УВ-леб за лекување UVGO светло за лекување УВ лепак без сенка од лепак

DEN 1276.80

Износ
Залиха

Користење на LG вертикално обележување чип од 45 мил. Излезен бран : 395nm/365nm/405nm/385nm. Основниот материјал на долната плоча е алумина/алуминиум нитрид, кој има подобра термичка спроводливост. Заштеда на енергија и заштита на животната средина, инстант почеток; висока енергија и висока ефикасност; ниско слабеење и долг живот. Опсег на апликација : УВ лепак за лекување, LED лак, изложеност на печатење на екранот, лекување на ЛЕР мастило, лекување на печатење, лекување на обложување, лекување на инк -џет, стерилизација, инспекција, флуоресцентен дисплеј, откривање на недостатоци, итн. Користејќи LG вертикален белег 45mil чип. Излезен бран : 395nm/365nm/405nm/385nm. Основниот материјал на долната плоча е алумина/алуминиум нитрид, кој има подобра термичка спроводливост. Заштеда на енергија и заштита на животната средина, инстант почеток; висока енергија и висока ефикасност; ниско слабеење и долг живот. Опсег на апликација : УВ лепак за лекување, LED лак, изложеност на печатење на екранот, лекување на ЛЕР мастило, лекување на печатење во офсет, лекување на обложување, лекување на инк -џет, стерилизација, инспекција, флуоресцентен дисплеј, откривање на недостаток, итн. Број на монистра на ламби : 36 светлосен интензитет : 1400 MW/ CM2 (3см растојание измерено 395nm) Областа за емитување на светлина : 140мм*140mmlamp Тип на мушка : LG Hearlight 45mil CHIPTE Најдобро растојание : 2 CM-10 CMOUTPPUT бран : 395nm/365nm/405nm/385nm.

Карактеристики

Производи во категоријата