.

.

Линкинд Смарт Вифи А19 4-Пакет &засилувач; Материја А19 4-Пакет

Линкинд Смарт Вифи А19 4-Пакет &засилувач; Материја А19 4-Пакет

DEN 345.60

Износ
Залиха

Можете да користите ЕДНА АПЛИКАЦИЈА за контрола на кој било паметен уред заверен со Материја. Сијалицата за врски е компатибилна со сите платформи за материја, како Што Се "Епл Хоум", "Алекса", "Гугл Хоум" и "Паметни Работи". Материјата ги поддржува сите уреди за комуникација едни со други без облак услуги или секундарно препраќање, ја надградува безбедноста на приватноста. €DIY БОЈА И МУЗИЧКА СЦЕНА€linkind smart bulb има милиони бои, од топло бело до ладно бело (2700 K-6500 K), мултидинамични сцени, го менува вашето расположение, вклучувајќи романтични состаноци, среќни забави, тивко читање итн. Кога вашиот телефонски микрофон ќе почувствува звук, нашата паметна сијалица wifi ќе танцува со звукот/музиката. Можете да ја контролирате сијалицата e26 led со гласовни команди, користете која БИЛО апликација за материја/АПЛИКАЦИЈАТА Aidot На Linkind за да ја смените бојата во секое време. Лесно додавајте повеќе led сијалица што може да се контролира заедно во исто време (ве молиме користете стабилен Wi Fi од 2,4 Ghz). ●РЕЖИМ на БУДЕЊЕ ● сијалицата го менува автоматското обојување во 24 ЧАСА, го симулира сонцето, пример : од самрак до зори, бојата на сијалицата на материјата постепено се менува во светла и топла. Сијалицата линкинд ви помага да се грижите за постарите и децата, да имате удобен сон. Можете исто така да ја поставите работата паметна сијалица според вашиот распоред и да контролирате од далечина. ●ЗДРАВ ИЗВОР на СВЕТЛИНА ● сијалицата за промена на бојата На врската може да трае околу 15 години доколку се користи 4 часа на ден и нуди 5 години гаранција. 9 W Е еквивалентно НА 65 W блескаво сијалица, заштеда на енергија и пари. Една паметна сијалица 9 W a19 покрива просторија од околу 54ft2. Нема опасност од сино-Зраци, различна од инфериорната лер магична сијалица , немаме премногу привлечни бои. 60 HZ, не е лесно да предизвика визуелен замор, губење на видот, мигрена и други проблеми. Линкинд Смарт Вифи А19 4-Пакет И Материја А19 4-Пакет.

Карактеристики

Производи во категоријата