.

.

Alpha Fry AM51950 Core Core Core 0,062 DIA 95% калај / 5% антимон 0,90 мл

Alpha Fry AM51950 Core Core Core 0,062 DIA 95% калај / 5% антимон 0,90 мл

DEN 1.00

Износ
Залиха

Лесно е за употреба. Тој е многу издржлив. Направено во Кина. Лесно е за употреба. Тој е многу издржлив. Направено во Кина. 0,90 мл., 0,062 со дијаметар на не-електричен лемење, олово без олово, јадро на киселински флукс, 95% калај, 5% антимон, картички.

Карактеристики

Производи во категоријата