.

.

Започнете сега 5 ПАРЧИЊА/Многу Ласерско Заварување Главата Млазницата Бакар Заварување Млазници За CQWY Ласерски Рачни Заварување Машина Делови, 5 ПАРЧИЊА/Многу)

Започнете сега 5 ПАРЧИЊА/Многу Ласерско Заварување Главата Млазницата Бакар Заварување Млазници За CQWY Ласерски Рачни Заварување

DEN 0.67

Износ
Залиха

Тип : OSPRI. Модел : М13. Јама за навој 0,75 мм. Апликација : За Рачна Машина За Заварување ОСПРИ. Тип : OSPRI. Модел : М13. Јама за навој 0,75 мм. Апликација : За Рачна Машина За Заварување ОСПРИ. Модел На Рачна Млазница ЗА Заварување ОСПРИ Ласер : М13-Н35 М13-Н32, 5 Јама за Навој 0,75 Мм Апликација : За Рачна Машина За Заварување ОСПРИ.

Карактеристики

Производи во категоријата