.

.

Лежиштата на Fasteddy компатибилни со тимот поврзан со фабрички тим RC12R6 запечатен комплет за лежишта

Лежиштата на Fasteddy компатибилни со тимот поврзан со фабрички тим RC12R6 запечатен комплет за лежишта

DEN 2.67

Износ
Залиха

Тимот поврзан со фабрички тим RC12 R6 запечатен комплет за лежишта (4) 1/8x5/16x9/64 Метална прирабница (3) 1/4x3/8x1/8 (2) 1/4x3/8x1/8 Метална прирабница Вие ги купувате лежиштата наведени погоре. Во многу случаи, големините на лежиштето може да се променат во зависност од вашиот посебен модел и датумот кога е произведен, како и од различни хоп -попсили што може да ги инсталирате. Ве молиме двојно проверете го R/C пред да нарачате за да бидете сигурни дека ги добивате сите соодветни лежишта. Ние се обидуваме да ги задржиме комплетите ажурирани колку што можеме. Ако најдете варијација или грешка во нашите комплети, ве молиме контактирајте со нас за да можеме да разгледаме во тоа. Забелешка : Фотографиите се за идентификација Самофотовите се само за идентификација на заптивка / штит / лежиште и не се фотографија од точната лежиште што се нарачува. Ве молиме, повикајте ја големината.

Карактеристики

Производи во категоријата