.

.

Лежишта Fasteddy Компатибилен со тамиа греди Интегра керамичка гума запечатена лежиште

Лежишта Fasteddy Компатибилен со тамиа греди Интегра керамичка гума запечатена лежиште

DEN 1.67

Износ
Залиха

✅ Кога само најдобрите ќе направат керамички лежишта со победа на трката што ќе ве стават на подиумот побрзо време подолго време на батеријата и најмесните лежишта што се достапни. ✔ Екстремни прецизни хибридни керамички лежишта SI3 N4 керамички топки хром челик 52100 (GCR15) ABEC 5-7 трки со гумени заптивки. Синтетичко подмачкување со ниско влечење и нема заптивки од гума за контакт. ✔ Нашата комерцијална формула за синтетичко подмачкување со висока топлина со ниско влечење ќе трае животот на лежиштето што ќе ви овозможи да достигнете најголема брзина со подолг временски период. ✔ Комплетите за лежишта на Fasteddy ги вклучуваат сите лежишта за надградба на вашето искуство со R/C побрзо подолго и измазнување на времето со врвни перформанси? P?. ✔ Засилете ја вашата игра во збир на керамички лежишта на Fasteddy и никогаш не гледајте наназад. ✅ Кога само најдобрите ќе направат керамички лежишта со победа на трката што ќе ве стават на подиумот побрзо време подолго време на батеријата и најмесните лежишта што се достапни. ✔ Екстремни прецизни хибридни керамички лежишта SI3 N4 керамички топки хром челик 52100 (GCR15) ABEC 5-7 трки со гумени заптивки. Синтетичко подмачкување со ниско влечење и нема заптивки од гума за контакт. ✔ Нашата комерцијална формула за синтетичко подмачкување со висока топлина со ниско влечење ќе трае животот на лежиштето што ќе ви овозможи да достигнете најголема брзина со подолг временски период. ✔ Комплетите за лежишта на Fasteddy ги вклучуваат сите лежишта за надградба на вашето искуство со R/C побрзо подолго и измазнување на времето со врвни перформанси? P?. ✔ Засилете ја вашата игра во збир на керамички лежишта на Fasteddy и никогаш не гледајте наназад. Тамиа греди интегрални керамички гуми со лежишта поставени челични трки и кафези во комбинација со керамички топки, не контактни гумени заптивки и масноти Супер масна маст. Ова нуди извонредна издржливост што е надвор од побарувачката на патиштата. Ова е навистина победничка комбинација. Високите перформанси и издржливоста на керамичките топки, а не трајноста на одржување на гумени заптивки и маснотии ќе ве однесе побрзо и побрзо од секое друго лого на пазарот. (24) 5x11x4ceramic *Шасија : 58293 - TL -01 LA Вие ги купувате лежиштата наведени погоре. Во многу случаи големини на лежиштето може да се променат во зависност од вашиот посебен модел и датумот на кој се произведе, како и од различни хоп -допси, што можеби сте ги инсталирале . Ве молиме двојно проверете го R/C пред да нарачате за да бидете сигурни дека ги добивате сите соодветни лежишта. Ние се обидуваме да ги задржиме комплетите ажурирани колку што можеме. Ако најдете варијација или грешка во нашите комплети, ве молиме контактирајте не за да можеме да го разгледаме.

Карактеристики

Производи во категоријата