.

.

Falken Design ABS текстуриран лист, црн, 10 x 15 x 1/8

Falken Design ABS текстуриран лист, црн, 10 x 15 x 1/8

DEN 1.67

Износ
Залиха

Листот ABS е голема јачина на влијание и на високи и ниски температури. Добар отпор на хемикалии и извонредна формабилност. Лесно се сече со рачни алатки за напојување и може да биде свиткан со генерички грејач на ленти. ABS се погледна на себе со употреба на цемент на растворувач на заварување и на многу други материјали користејќи најчесто достапни структурни лепила. Лесно се сече со рачни алатки за напојување и може да биде свиткан со генерички грејач на ленти. Листот ABS е голема јачина на влијание и на високи и ниски температури. Добар отпор на хемикалии и извонредна формабилност. Лесно се сече со рачни алатки за напојување и може да биде свиткан со генерички грејач на ленти. ABS се погледна на себе со употреба на цемент на растворувач на заварување и на многу други материјали користејќи најчесто достапни структурни лепила. Лесно се сече со рачни алатки за напојување и може да биде свиткан со генерички грејач на ленти. Falken Design Extruded ABS (акрилонитрил-бутадин-стирен) е цврст лист за алатка со алатка со 100% девица капа што нуди одличен изглед и вредност во широк спектар на апликации.

Карактеристики

Производи во категоријата