.

.

Ојен 3 75мм Кастер за близнаци, сиво занишано меко тркало додава јачина, 2 со и 2 без сопирачки, матичникот на штекерот

Ојен 3 75мм Кастер за близнаци, сиво занишано меко тркало додава јачина, 2 со и 2 без сопирачки, матичникот на штекерот

DEN 207.04

Износ
Залиха

75мм 3 "рициново тркало, меко сиво занишано тркало за употреба на подот од тврдо дрво или бетон. 3-5/16" Висина на монтирање. Оценка од 175 фунти по рициново. Доаѓа со рициносен штекер за дрвени нозе. 2 со и 2 без сопирачка. Направено во Тајван. Oajen 3 "75мм Кастер за близнаци, занишано меко тркало додава јачина, 2 со и 2 без сопирачки, матично стебло.

Карактеристики

Производи во категоријата