.

.

А-Технолошки Сервер 512gb Комплет DDR3 / DDR3L PC3L-10600 1333mhz ECC Оптоварување Намалена 8Rx4 1.35 V 240-Пински Lrdimm Октален Ранг Сервер Меморија RAM Модули

А-Технолошки Сервер 512gb Комплет DDR3 / DDR3L PC3L-10600 1333mhz ECC Оптоварување Намалена 8Rx4 1.35 V 240-Пински Lrdimm Октален

DEN 115.04

Износ
Залиха

512gb Комплет (8x64 GB) DDR3/DDR3 L PC3 - 10600 8 Rx4 1.35 V Ecc Оптоварување Намалени Сервер Мемориски Модули (Октал-Ранг 240-Пински LRDIMM 1333 MHz). 8 Rx4 Октален Ранг x4 Врз Основа 240-Пински ECC Оптоварување Намали LRDIMM 1.35 V-JEDEC DDR3 L Низок Напон. Дизајниран за КОМПАТИБИЛНИ Сервери/Работни Станици СО ECC LRDIMM (Номиналните Брзини и МОЖНОСТИТЕ НА ECC се Зависни ОД ПРОЦЕСОРОТ). Не е компатибилен Со Десктоп Компјутери/Лаптопи. Екц Типови Не можат да се мешаат сите инсталирани модули мора ДА БИДАТ ECC LRDIMMs со цел да функционираат правилно може да се инсталираат максимум осум реда по мемориски канал одеднаш. Сите а-Технолошки мемориски модули се подложени на строго тестирање за контрола на квалитетот за да се обезбедат сигурни и сигурни перформанси. Поддржан Од Ограничената Доживотна Гаранција На А-Тек + Тим за Техничка Поддршка достапен за помош пред и по купувањето. Компатибилен со (но не ограничувајќи се) Изберете Модели На Сервери/Работни Станици : Power Edge, Прецизност, Storeasy, Pro Liant, Apollo, Think Server, Think Station, Think System, Систем X.

Карактеристики

Производи во категоријата