.

.

Мајк Хејнс Автограм Лос Анџелес Рајдерс Мини Шлем-Автограм Мини Шлемови Нфл

Мајк Хејнс Автограм Лос Анџелес Рајдерс Мини Шлем-Автограм Мини Шлемови Нфл

DEN 1.00

Износ
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Мини Шлемови мак. Мајк Хејнс Автограм Лос Анџелес Мини Шлем. Потпишан во црна шарпи преку страната на мини шлемот со натпис хоф 97.Овој мини шлем со автограм е автентициран од PSA Cert# AI42919. Ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен мајк хејнс сувенири. Лос Анџелес Индијана џонс : Крадците сувенири.

Карактеристики

Производи во категоријата