.

.

Воздушна лента HT125 60 CFM Суперсонична Млазница

Воздушна лента HT125 60 CFM Суперсонична Млазница

DEN 6888.00

Износ
Залиха

Два до три пати побрзо од рачното ископување. Помалку замор на работникот отколку избор или лопата. Елиминира остри метални рабови како што е прикажано на зема, копање сечила, или кофи. Безопасни за закопани, цврсти предмети како што се комунални линии, телекомуникациски кабли, корени на дрвја, контејнери за опасен отпад или воена опрема. Ископува некои карпести почви каде што лопата е тешка за употреба. Ја крши почвата во мали честички кои се идеални за повторно набивање. Напојува со заеднички воздушни компресори за влечење. Почвата се отстранува и се управува во воздухот Со Воздушна Лента, а потоа се вакуумира директно во контејнерот За Воздух. Бесконтактната, не-впечатлива методологија за копање нема да им наштети на чувствителните подземни објекти или инфраструктура. Идеален за мал дијаметар, длабоко ископување (дупчење) каде рачна лопата или кофа заoокопач не можат да се вклопат или да достигнат. Air Vac има високи перформанси на главата што е особено ефикасен со тешка тиња и течности. Екстра-стврднат, 416 нерѓосувачки челик изградба. Патентирана внатрешна геометрија. Прецизност обработена на точни толеранции. Женска навојна врска. Екстра-стврднат, 416 нерѓосувачки челик изградба. Патентирана внатрешна геометрија. Прецизност обработена на точни толеранции. Женска навојна врска. Избрана исклучиво на алатки За воздушно ископување, суперсоничната млазница обезбедува супериорни перформанси наспроти конкурентни млазници или отворени цевки. Комерцијалниот дизајн го претвора компримираниот воздух во голема брзина, ласерски како млаз што се движи На 2 Мах двојно поголема од брзината на звукот. Резултатот е побрзо и поефикасно ископување, откривање подземни комунални линии, цевки, контејнери за опасен материјал, па дури и чувствителни корени на дрвјата без штета. Монтирања на стандардна Воздушна Лента 2000 барел.

Карактеристики

Производи во категоријата