.

.

Линиски систем C9409O UKI Зимска верзија Grasm Top For Tier Base #4

Линиски систем C9409O UKI Зимска верзија Grasm Top For Tier Base 4

DEN 488.16

Износ
Залиха

Врвен материјал : компјутер Munctop. Материјал на телото : 2 лопати. Материјал за стапало : јаглерод. Врвен материјал : компјутер Munctop. Материјал на телото : 2 лопати. Материјал за стапало : јаглерод. Во зима, често е тешко да се риби заради риби и осип, а ова плови усвојува уникатен стаклен врв што им овозможува на риболовците да пренесат мали промени во водата.

Карактеристики

Производи во категоријата