.

.

Преносна таблета за преносни таблети во автомобил Navitech Компатибилен со таблетот Neocore E2 10.1 ''

Преносна таблета за преносни таблети во автомобил Navitech Компатибилен со таблетот Neocore E2 10.1 ''

DEN 2.33

Износ
Залиха

Проширувањето на монтирањето е поставено за крајно задоволство од гледање идеално за гледање на задното седиште. Уредите можат да останат обвиткани додека се монтираат. Оваа монтажа е применлива за сите автомобили со стандардните потпирачи за глава од два Бард (ова е најчестиот одмор на главата со два метални измет што се лизгаат во и надвор од седиштето.). Формиран така што вашиот уред може да се гледа и хоризонтално и вертикално. 12 -месечна гаранција. Проширувањето на монтирањето е поставено за крајно задоволство од гледање идеално за гледање на задното седиште. Уредите можат да останат обвиткани додека се монтираат. Оваа монтажа е применлива за сите автомобили со стандардните потпирачи за глава од два Бард (ова е најчестиот одмор на главата со два метални измет што се лизгаат во и надвор од седиштето.). Формиран така што вашиот уред може да се гледа и хоризонтално и вертикално. 12 -месечна гаранција.

Карактеристики

Производи во категоријата