.

.

88dbi висока добивка 4G антена SMA LTE Blazing Fast Indoor Plate Antenna 800MHz до 2600MHz Поддршка TS-9 Connector Pustanizer инсталиран во затворен простор на работната површина на работната површина на

88dbi висока добивка 4G антена SMA LTE Blazing Fast Indoor Plate Antenna 800MHz до 2600MHz Поддршка TS-9 Connector Pustanizer

DEN 292.16

Износ
Залиха

Мимо антена со кабли од 2*2м. Поддржете го прилагодувачот на конекторот TS-9. Зголемете ја ефикасноста на антените за мобилни жаришта до 50%. Покријте го широкопојасниот спектар, 800 MHz до 2600 MHz. Може да се инсталира во затворен простор на работната површина или идот. Лесен за инсталирање, не е потребен софтвер. Мимо антена со кабли од 2*2м. Поддржете го прилагодувачот на конекторот TS-9. Зголемете ја ефикасноста на антените за мобилни жаришта до 50%. Покријте го широкопојасниот спектар, 800 MHz до 2600 MHz. Може да се инсталира во затворен простор на работната површина или идот. Лесен за инсталирање, не е потребен софтвер. Спецификации : Опсег на фреквенција : 800 MHz-2700 MHz Широкопојасен интернет : 83 MHz Добивка : 88 DBI Полу-брановидна ширина : H : 73 V : 65 VSWR : 1.5 Влезна импеданса : 50Ω Режим на поларизација : Хоризонтална и вертикална двојна поларизација Максимална влезна моќност : 200 W Молч Заштита : ДЦ земја Интерфејс на антена : SMA/CRC9/TS -9 Работна температура : -40 ° до 60 ° Брзина на ветер : 60m/s Боја : Бела поставеност : Десктоп или wallиден кабел Должина : 2 метри SMA модел на адаптација : За ZTE MF28 G за ZTE MF29 T за ZTE за ZTE MF29 S2 за ZTEMF28 D за Huawei E5186 за Huawei B890 за Huawei B593 U-12 за HUAWEI B593 S-22 за Huawei B593 U-91 E5172 за Vodafone B3000 за Vodafone B2000 за Vodafone B1000 TS -9 Модел на адаптација : За Vodafone R215 за Vodafone R212 за Vodafone K5150 за Vodafone K5005 за Vodafone K5006 Z за Vodafone R226; За ZTE MF821 D/MF821/MF910/MF90/MF93 E/MF91 D/MF91/MF91 T/MF93 D/MF91 S/MF827/MF825 C/MF95/MF75/FLALE CRC9 Адаптација модел : За Huawei E3276/E3372 за Netgear Aircard 340 U/AICRARD 341 U/AICRARD 771 S; за Netgear 782 S/781 S/785 S/778 S/790 S (AC790 S); За Sierra Aircard 313 U/AICRARD 320 U/AICRARD 330 U/754 S/AICRARD 760 S/AICRARD 762 S/AICRARD 763 S/AICRARD 770 S Белешка : Уредот е компатибилен со повеќе од горенаведените модели. Список на пакети : 1 * ПЛАТНА АНТЕНА 1 * ОСНОВА.

Карактеристики

Производи во категоријата