.

.

Нов Kennametal 1/4 O.D. 3/4 LOC Tialn Ball Carbide End Mill 4 FL 1257634 .25 - MB2808LVR

Нов Kennametal 1/4 O.D. 3/4 LOC Tialn Ball Carbide End Mill 4 FL 1257634 .25 - MB2808LVR

DEN 1.00

Износ
Залиха

Вие ја купувате Mill Pictured Edend Mill. Sold By M & J Tooling Llcdayton, ОХИОПРОДУКТ Спецификации : Состојба : Дијаметар за новости : 1/4bnec1/4x1/4x3/4 kc635mcenter сечење? LOC2 1/2 OALMANURIFURER / BRAND : KENNAMETALTTHANK ВАС ВАШИОТ БИЗНИС! Локација : FR-4-3-B-7.

Карактеристики

Производи во категоријата