.

.

Еволуција Очи 593 во Мат Желка +1.0

Еволуција Очи 593 во Мат Желка +1.0

DEN 1.00

Износ
Залиха

Мат Црна Или Мат Деликт. Пролетните храмови со шарки обезбедуваат удобно вклопување. Оптички квалитет рамка, сребрена деко храмот акцент. Појавување на микрофибер торба. Слободен Домашни Сад Превозот. Мат Црна Или Мат Деликт. Пролетните храмови со шарки обезбедуваат удобно вклопување. Оптички квалитет рамка, сребрена деко храмот акцент. Појавување на микрофибер торба. Слободен Домашни Сад Превозот. Ова е згодниот Модел За Очи Со Правоаголна Еволуција 593 достапен во мат црна или мат желка, и двете со кул третман на сребрен деко храм кој го клоца стилот нагоре. Моделот За Очи на Еволуцијата 593 е достапен во сите најпопуларни сили и доаѓа со соодветна заштитна кутија од микрофибер. На 3 39.95 (вклучувајќи превозот) ние сме цени овие право да го продаде, ќе ви се допадне овој нов стил!.

Карактеристики

Производи во категоријата