.

.

Шлемот на кучиња Намсан и очила за мали средни медиумски миленичиња капа со УВ заштита Очила за сонце Прилагодливи ветерници од огнонога во близина на капачето на ?

Шлемот на кучиња Намсан и очила за мали средни медиумски миленичиња капа со УВ заштита Очила за сонце Прилагодливи ветерници

DEN 1.67

Износ
Залиха

Намсан се фокусира на истражување на материјали за миленичиња, оваа спортска кацига за кучиња и очила овластени од Намсан, што е направен од квалитетна пластика на АБС, здрав и издржлив. Погодни кучиња околу 17-27 lb како Shih Tzu, Pug, Teddy, Bichon Frize, итн. Не одговараат на мали или преголеми кучиња. Соодветноста ќе зависи од тоа колку е големо и обемот на главата вашето куче, а не расата. Нашите кучиња очила во согласност со стандардниот стапка на UV400, леќите се отпорни на УВ и анти-сјај. Проucирните сиви леќи обезбедуваат не лошо видно поле. Вентилациите за рамки можат да ја распрснат внатрешната магла, да ја подобрат безбедноста на заштитата на очите на кучето. Со ушната дупка и прилагодливите велкро се лесни за прилагодување, дозволува шлемот на главата на кучиња за зголемена стабилност и целосно околу фиксирање. Чиста црна површина овозможува да ги ставите налепниците за DIY што ги сакате, симпатични налепници за животни, налепници за херој или други кул решенија за одмор. Очила за кучиња со шлем доволно за да ја соберат главата добро, без да ги стругаат очите и главата на кучето. Спречете капки, мал камен во кученцето очите кога кучето ја залепи главата од прозорецот на автомобилот. Заштитете ги очите и главата на кучињата кога трчаат, скијаат, патуваат. Тие се одличен производ за заштита на очите на отворено. Намсан се фокусира на истражување на материјали за миленичиња, оваа спортска кацига за кучиња и очила овластени од Намсан, што е направен од квалитетна пластика на АБС, здрав и издржлив. Погодни кучиња околу 17-27 lb како Shih Tzu, Pug, Teddy, Bichon Frize, итн. Не одговараат на мали или преголеми кучиња. Соодветноста ќе зависи од тоа колку е големо и обемот на главата вашето куче, а не расата. Нашите кучиња очила во согласност со стандардниот стапка на UV400, леќите се отпорни на УВ и анти-сјај. Проucирните сиви леќи обезбедуваат не лошо видно поле. Вентилациите за рамки можат да ја распрснат внатрешната магла, да ја подобрат безбедноста на заштитата на очите на кучето. Со ушната дупка и прилагодливите велкро се лесни за прилагодување, дозволува шлемот на главата на кучиња за зголемена стабилност и целосно околу фиксирање. Чиста црна површина овозможува да ги ставите налепниците за DIY што ги сакате, симпатични налепници за животни, налепници за херој или други кул решенија за одмор. Очила за кучиња со шлем доволно за да ја соберат главата добро, без да ги стругаат очите и главата на кучето. Спречете капки, мал камен во кученцето очите кога кучето ја залепи главата од прозорецот на автомобилот. Заштитете ги очите и главата на кучињата кога трчаат, скијаат, патуваат. Тие се одличен производ за заштита на очите на отворено.

Карактеристики

Производи во категоријата