.

.

Заштитник на кабел за кабел Muzata 40pack Slee ve Leadive Grommet заштитна за 1/8 5/32 3/16 жица од дрво метални места T316 Кабел за не'рѓосувачки челик CR76

Заштитник на кабел за кабел Muzata 40pack Slee ve Leadive Grommet заштитна за 1/8 5/32 3/16 жица од дрво метални места T316

DEN 402.40

Износ
Залиха

(Ве молиме имајте во предвид дека пакетот содржи содржина само во точката на куршумот 1. Ханраил - HT10.Кабел за оградување - PS01 PS02 PS32. Лепички ракав - (CR66 CR76). Тие исто така можат да работат и за дрво и за метални места, погодни за 1/8 "5/32" 3/16 "кабли на ниво на ниво и за скалила. Фиксен крај - CR07. (Ве молиме имајте во предвид дека пакетот содржи содржина само во точката на куршумот 1.

Карактеристики

Производи во категоријата