.

.

Украс од аквариум Силиконски Мали Риби, Декорација На Аквариум, Симулациона Риба, Не Е Лесно Да Се Избледи За Аквариум Лесен За Чистење За Аквариум

Украс од аквариум Силиконски Мали Риби, Декорација На Аквариум, Симулациона Риба, Не Е Лесно Да Се Избледи За Аквариум Лесен

DEN 0.67

Износ
Залиха

Може да се користи за украсување на аквариумот, правејќи го резервоарот да изгледа поблиску до природата. Висока симулација, природен и реален ефект, може да ви донесе пријатно визуелно чувство. Нема влијание врз квалитетот на рибите и водата, не е лесно да исчезнат, нема барања за осветлување и јаглерод диоксид. Лесно за чистење, идеална декорација за вашиот аквариум со овој жив украс. Изработен од висококвалитетен силиконски материјал, кој е издржлив, нетоксичен и безбеден. 1. Изработен од висококвалитетен силиконски материјал, кој е издржлив, нетоксичен и безбеден2. Висока симулација, природен и реален ефект, може да ви донесе пријатно визуелно чувство3. Може да се користи за украсување на аквариумот, правејќи го резервоарот да изгледа поблиску до природата4. Нема влијание врз квалитетот на рибата и водата, не е лесно да се избледи, нема барања за осветлување и јаглерод диоксид5. Лесно за чистење, идеална декорација за вашиот аквариум со овој живописен украс спецификација : идеална декорација за вашиот аквариум со овој жив украс. Може да се користи за украсување на аквариумот, правејќи го резервоарот да изгледа поблиску до природата. Погоден и за свежа и за солена вода, нетоксичен и лесен за секојдневно чистење.Карактеристики : 1. Изработен од висококвалитетен силиконски материјал, кој е издржлив, нетоксичен и безбеден.2. Висока симулација, природен и реален ефект, може да ви донесе пријатно визуелно чувство.3. Може да се користи за украсување на аквариумот, правејќи го резервоарот да изгледа поблиску до природата.4. Нема влијание врз квалитетот на рибите и водата, не е лесно да исчезнат, нема барања за осветлување и јаглерод диоксид.5. Лесно за чистење, идеална декорација за вашиот аквариум со овој жив украс.6. Ставете го во аквариум, може да лебди со струјата на водата, да ја зголеми виталноста на вашиот аквариум.Спецификација : Тип На Ставка : Вештачки Мал Рибен Материјал : Силиконеопционален Тип : Црвена Бета Риба, Кафеава Бета Риба, Сина Бета Риба, Сина Златна Рипка, Црвена Златна Рипка, Кафеава Златна Рипка Големина : 7.2 * 3.5 * 2.2 цм / 2.8 * 1.4 * 0.9 Големина На Риба инчбета : 7,5 * 1,5 * 5см / 3.0 * 0.6 * 2.0 Инчен Дијаметар : Прибл. 3,1 см / 1,2 Инхтракциона Линија : Прибл. Тежина на пакетот од 45 см / 17,7 инчи : Прибл. 15g, 19gpackage Листа : 1 * Вештачки Мали Fish Note : 1. Ве молиме дозволете грешка од 1-3 см поради рачно мерење. Ви благодариме за разбирањето.2. Мониторите не се калибрирани исти, бојата на предметот прикажана на фотографиите може да покажува малку поинаква од вистинскиот објект. Те молам.

Карактеристики

An ideal decoration for your fish tank with this lifelike ornament. It can be used to decorate the aquarium, making the tank look closer to nature. Suitable for both fresh and salt water, non-toxic and easy for daily clean.:
Features:
1. Made of high quality silicone material, which is durable, non-toxic and safe.:
2. High simulation, natural and realistic effect, it can bring you a pleasant visual feeling.:
3. It can be used to decorate the aquarium, making the tank look closer to nature.:
4. No impact on fish and water quality, not easy to fade, no requirements for lighting and carbon dioxide.:
5. Easy to clean, an ideal decoration for your fish tank with this lifelike ornament.:
6. Put it in the aquarium, it can float with the water current, increase the vitality of your aquarium.:
Specification:
Item Type:
Artificial Small Fish
Material:
Silicone
Optional Type:
Red Betta Fish, Brown Betta Fish, Blue Betta Fish, Blue Goldfish, Red Goldfish, Brown Goldfish
Goldfish Size:
7.2 * 3.5 * 2.2cm / 2.8 * 1.4 * 0.9inch
Betta Fish Size:
7.5 * 1.5 * 5cm / 3.0 * 0.6 * 2.0inch
Sucker Diameter:
Approx. 3.1cm / 1.2inch
Traction Line:
Approx. 45cm / 17.7inch
Package Weight:
Approx. 15g, 19g
Package List:
1 * Artificial Small Fish:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please :

Производи во категоријата