.

.

VXB бренд Јапонија MJB-95-ERD 50мм до 50мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилицата се појави 2 Дијаметар: 50мм Должина на спојувањето: 126 СОВЕТНА СОДРИНА НАДВО?

VXB бренд Јапонија MJB-95-ERD 50мм до 50мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилицата се појави 2 Дијаметар: 50мм

DEN 12956.16

Износ
Залиха

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 50мм. Спојување на носење 2 дијаметар : 50мм. Должина на спојување : 126. Спојување на надворешниот дијаметар : 95. 7-15 дена испорака. Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 50мм. Спојување на носење 2 дијаметар : 50мм. Должина на спојување : 126. Спојување на надворешниот дијаметар : 95. 7-15 дена испорака. VXB бренд, NBK Јапонија MJB-95-ERD 50mm до 50mmjaw-тип флексибилно спојување Couplingnbk Јапонија MJB-95-erd 50mm до 50 mm Флексибилна спојка од типот на вилицата, ова е флексибилно спојување од типот на вилицата. Bellвонките овозможуваат ексцентричност, ангалумсализигмент и крајна игра. СОВЕТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВАЕ 1 Дијаметар : 50mmcoulling Bore 2 Дијаметар : 50 mmcoupling Должина : 126 Coupling Надворешен дијаметар : 95material : не'рѓосувачкиот е флексибилно спојување на вилицата. непречено.екселентна флексибилност овозможува да се прифати ексцентричноста на погрешно поставување и извртување на вибрациите. MJB-95-ERD -50мм-50мм.

Карактеристики

Производи во категоријата