.

.

VXB Бренд Јапонија MJC-65-ГР 20мм до 22мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Создаден 2 Дијаметар: 22мм Должина На Спојката: 90 Надворешен Дијаметар на Спојката: 65

VXB Бренд Јапонија MJC-65-ГР 20мм до 22мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Создаден 2 Дијаметар: 22мм Должина На Спојката:

DEN 3.00

Износ
Залиха

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 20мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 22мм. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-65-GR 20mm до 22mmjaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-65-ГР 20mm до 22mm флексибилна Спојка од Типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на Вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 20ммспојка Со 2 Дијаметар : 22ммспојка Должина : 90појка Надворешен Дијаметар : 65материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Лесно вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент (N-m)653590152.517, 5 M815 NBK Јапонија MJC-65-GR 20mm до 22mm флексибилна Спојкамјц-65-ГР-20mm-22mm.

Карактеристики

Производи во категоријата