.

.

VXB Бренд Јапонија MJC-14CS - ERD 1/8 инчи до 3/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:3/16 Инчен Должина Спојување: 22 Спојување Надворешниот Дијамет

VXB Бренд Јапонија MJC-14CS - ERD 1/8 инчи до 3/16 инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:3/16 Инчен

DEN 2.67

Износ
Залиха

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1/8 инчи. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3/16 инчи. Должина На Спојување : 22. Спојување Надворешен Дијаметар : 14. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1/8 инчи. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3/16 инчи. Должина На Спојување : 22. Спојување Надворешен Дијаметар : 14. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-14 CS-ERD 1/8 инчи до 3/16 инчи-тип флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-14 CS-ERD 1/8 инчи до 3/16 инчи флексибилна Спојка од типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Отворот За спојување 1 Дијаметар : 1/8 инчи Отворот За спојување 2 Дијаметар : 3/16 Инчи Должина на спојката : 22 Надворешен Дијаметар на спојката : 14 материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина на залиха : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент(N-m)14722613, 5 M2/M1, 60, 5/0, 25 NBK Јапонија MJC-14 CS-ERD 1/8 инчи до 3/16 инчи флексибилна Спојкамјц-14 CS-ЕРД-1-8 инчи-3-16 Инчи.

Карактеристики

Производи во категоријата