.

.

VXB Бренд Јапонија MJB-65-EWH 18mm до 38mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:38mm Должина Спојување: 90 Спојување Надворешниот Дијаметар: 65

VXB Бренд Јапонија MJB-65-EWH 18mm до 38mm Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:38mm Должина Спојување:

DEN 3.00

Износ
Залиха

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 18мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 38мм. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. 7-15 дена превозот. БРЕНДОТ VXB, Nbk Јапонија MJB-65-EWH 18mm до 38mm Jaw-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJB-65-EWH 18mm до 38mm флексибилна Спојка од Типот На Вилицата, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 18ммспојка Со 2 Дијаметар : 38ммспојка Должина : 90појка Надворешен Дијаметар : 65материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијапроизведено Во Јапонија : Onealwbcfmnum број На Вртежен Момент На Клуч (N-m)653590152, 531 M58 M58, 5 NBK Јапонија MJB-65-EWH 18mm до 38mm флексибилна Спојка од типот На Вилица Mjb-65-EWH-18mm-38mm.

Карактеристики

Производи во категоријата