.

.

VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-ebl 15mm до 13/16 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 13/16 Инчен Должина Спојување: 90 Спојување Надворешниот Дијаметар:

VXB Бренд Јапонија MJC-65CSK-ebl 15mm до 13/16 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 13/16 Инчен

DEN 2.00

Износ
Залиха

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 15мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 13/16 инчи. Должина На Спојување : 90. Спојување Надворешен Дијаметар : 65. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-65 CSK-ebl 15mm до 13/16 инчи-тип флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-65 CSK-ebl 15mm до 13/16 инчи вилица-тип Флексибилна Спојка, ова е тип на вилица флексибилна спојка. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 15ммспојка Со 2 Дијаметар : 13/16 Инчи Должина на спојување : 90појка Надворешен Дијаметар : 65материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Тесното вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент(N-m)653590152.513 M8/M24428/251 NBK Јапонија MJC-65 CSK-ebl 15mm до 13/16 инчен флексибилна Спојкамјц-65цск-1л-15мм-13-16инч.

Карактеристики

Производи во категоријата