.

.

Аква Ди Сале Парфем 100мл-Долготраен Дневно 12-14 Часа Парфемско Масло Концентриран Спреј За Мажи, Жени, Сите Типови Кожа Профум Рома

Аква Ди Сале Парфем 100мл-Долготраен Дневно 12-14 Часа Парфемско Масло Концентриран Спреј За Мажи, Жени, Сите Типови Кожа Профум

DEN 5599.84

Износ
Залиха

Аква Ди Продажба Мирис Белешки арома на сол на кожата, мирта, кедрово дрво, морски алги. Смирувачкиот гром на бранови што се уриваат на брегот, тангот на саламурен воздух, сол и песок и школки. Смирувачкиот гром на бранови што се уриваат на брегот, тангот на саламурен воздух, сол и песок и школки— сето тоа е тука во најреалниот мирис на океанот што некогаш сме го сретнале. Речиси можете да ги слушнете галебите и да ја почувствувате студената магла на лицето. Ова не е нејасна водена цветна или плажа експлозија на лосион за сончање - ова е самиот океан. Меките шуми ја спречуваат Продажбата на Аква ди некогаш да стане сурова или строго озонска и има поткрепа на исклучително суптилна сладост. Наместо плажа преполна со сонце бронзени тела и продавачи на сладолед, замислете див, ненаселен дел од крајбрежјето каде што можете да ја почувствувате моќта на морето и спокојството да бидете далеку од лудата толпа. Аква Ди Продажба Мирис Белешки арома на сол на кожата, мирта, кедрово дрво, морски алги.

Карактеристики

Производи во категоријата