.

.

ОЏО Риг 9800 Опрема Торба

ОЏО Риг 9800 Опрема Торба

DEN 1.67

Износ
Залиха

Увезени. Полиестер поставата. Затворање на патент. Санка (Структурно Оптоварување Изедначување Палуба) Систем за зголемена издржливост и ракување во најтешките услови. Широк отвор на капакот на устата за лесен пристап до сите прегради на менувачот. Голем главен оддел со прилагодливи разделувачи и комора за обложена кацига. Неколку повеќекратни прегради ЗА КАПАЦИ за облека и помала опрема. ифом (интегрирана пена) конструкција во текот на дополнителна заштита на менувачот.

Карактеристики

Производи во категоријата