.

.

Bumblebee кожен печат Алатки за печат, печат за резба за удирање со алатки занаетчиски кожни производи

Bumblebee кожен печат Алатки за печат, печат за резба за удирање со алатки занаетчиски кожни производи

DEN 703.84

Износ
Залиха

Основани марки за почетници и професионалци, можат да ја издвојат совршената шема. Професионална алатка за работа со кожен занает, стилска јасна шема. Сите наши марки се изработени од месинг и трајно прицврстени челични рачки. Одличен подарок за overубовник на кожа занает. Големината на алатката е долга приближно 10 см. Основани марки за почетници и професионалци, можат да ја издвојат совршената шема. Професионална алатка за работа со кожен занает, стилска јасна шема. Сите наши марки се изработени од месинг и трајно прицврстени челични рачки. Одличен подарок за overубовник на кожа занает. Големината на алатката е долга приближно 10 см. Сите наши марки се изработени од месинг и трајно прицврстени челични рачки. Дизајните се уникатни, создадени од нашиот тим. Отпечатоците се многу остри и чисти; Секој печат се сече со употреба на CNC машина. Можете да го користите нашиот печат за печат на влажна кожа облечена со зеленчук, печат со чекан. Дебелина на кожа не помалку од 2,2 см. Ако користите кожа помалку од 2,2 см, ве молиме додадете еден слој под. Можете да ги користите нашите марки за печатење на хромирана кожа, ќе треба да загреете печат. Големина за секој печат што можете да го видите на сликата или во името на печатот.

Карактеристики

Производи во категоријата