.

.

Nyони Едитас потпиша автограмиран врамен Палузо Фудбал Лито литограф JSA COA - Автограмирана NFL Art

Nyони Едитас потпиша автограмиран врамен Палузо Фудбал Лито литограф JSA COA - Автограмирана NFL Art

DEN 10175.84

Износ
Залиха

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмска НФЛ уметност. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмска НФЛ уметност. Nyони Едитас потпиша автограмиран врамен Палузо Фудбал Лито литограф JSA COA Ако производот е непотпишан или не е користен во игра, холограм нема да биде вклучен меморијалии на nyони Унитас. Меморијабилии на Балтимор Колтс.

Карактеристики

Производи во категоријата