.

.

САД Запечатување Зуса-ПУ-8 Полиуретанска Пена лист без Лепило, 1/4 Висина, 39 Ширина, 39 Должина

САД Запечатување Зуса-ПУ-8 Полиуретанска Пена лист без Лепило, 1/4 Висина, 39 Ширина, 39 Должина

DEN 786.72

Износ
Залиха

Облик : Лист; Тип На Ќелија : Отворена Ќелија; Материјал : Полиуретан. Одделение : Лист; Цврстина : Отворена Ќелија; Тип На Поддршка : Полиуретан. Дебелина : 1/4"; Ширина : 39"; Должина : 39". Боја : Црна; Текстура : Мазна; Отклонување На Компресија на 25% : 0,9 psi; Густина : 2 фунти / cu. фт.; Цврстина на истегнување : 20 пси. Температурен Опсег : -20° до 180° F; Спецификациите Исполнети : 0.

Карактеристики

Производи во категоријата